Asigurarea la un click distanta
Str. Energiei, Nr.32- Bacau

Esti angajator?

IATA 5  motive pentru care MERITA sa alegi un pachet cu beneficii medicale .

1-      Deductibilitate din impozitul pe profit.
2-      Reducere de cost  salari
        Asigurarile de sanatate intra (pentru prima data in Romania)in categori beneficiilor in natura cum ar fi:  tichetele de masa,voucerele de vacanta,pensii  P III,care de la 01.01.2016 nu au nici o taxa atat la angajat cat si la angajare.
3     Va doriti  oameni sanatosi si productivi la locul de munca ?
               
4     Va doriti cat mai putine pseudo-concedii medicale  ?
       Prin oferirea beneficiilor medicale si trimiterea  angajatului la un specialist care   poate contesta diagnosticul medicului ,concediile medicale” agricole” sunt  eliminate.
5     Suntem singura îngrijire în tratamentul bolilor preexistente.                          
 
Sanatatea este darul cel mai de pret.

Avantajele beneficiilor de sănătate pentru angajatori:

 • Beneficiile extra-salariale oferă angajatorilor posibilitatea de recrutare și retenție a unui angajat specializat;
 • Primele sunt deductibile din cheltuielile companiei, ceea ce înseamnă economisire pentru organizație.
 • Productivitate crescuta

  Angajatii asigurati corespunzator au acces la servicii medicale de top in cadrul clinicilor, policlinicilor si spitalelor private din Romania.

  Angajatul si angajatorul in castig
  Potrivit Codului Fiscal (2016), prima de asigurare beneficiaza de avantaje fiscale pana la limita de 400 de euro pe an pentru fiecare angajat, aceasta fiind integral deductibila la plata impozitelor si contributiilor sociale (atat din punct de vedere al taxarii venitului cat si din punct de vedere al impozitului pe profit).

  Sprijinirea resurselor umane
  Prin asigurarea grupului de sanatate se pot construi programe de beneficii atractive si eficiente din punct de vedere al costurilor, destinate recrutarii, retentiei si motivatiei fortei de munca, pachetele putand fi diferentiate in functie de parametri precum: statutul, vechimea sau productivitatea.

  Adaptare la organigrama companiei
  Nivelul maxim de flexibilitate și instrumentele noastre proprii ne permite să personalizăm în întregime asigurarea dvs. de sănătate Signal Enterprise, adaptand-o structura organizației dumneavoastră. Astfel, putem crea pachete diferențiate în funcție de statutul angajatilor în companie.

  Management mai eficient
  Asigurarea de sănătate Signal Enterprise eliberează managementul presiunii și obligațiilor cerute de angajați în colective de muncă contractuale.

Avantajele beneficiilor de sănătate pentru angajați:

 • Angajatii au o stare de bine care conduc la cresterea productivitatii si a satisfactiei, ei avand siguranta protectiei lor si a familiilor lor in cazul deteriorarii starii de sanatate;
 • Angajatii se simt recompensati pentru aportul pe care il au in dezvoltarea organizatiei.

Lasă un răspuns