Asigurarea la un click distanta
Str. Energiei, Nr.32- Bacau

BENEFICII

Serviciile de bază

1. La Asistența Evenimentului LOCUL rutier principal
În caz de producere a unui accident, AWP P & C SA O TREBUIE să organizeze INTERVENȚIUL pentru o încercare de reparare la fața locului autovehiculului, în situația de îngrijire a unui vehicul de cauciuc, SAU o avarie ușoara.
Limita de acoperire a acestui serviciu este de maxim 2.250 RON (inclusiv TVA), pe drumuri de eveniment
2. Tractare la serviciu
În cazul în care autovehiculul nu poate fi reparat la locul producerii unui drum de întâlnire, AWP P & C SA va organiza serviciul de tractare la cel mai apropiat serviciu de marcă sau serviciu autorizat Destine Broker de Asigurare.
Limita de acoperire este de maxim 6.700 RON (inclusiv TVA), pe drumul de eveniment.
3. Recuperarea AND tractarea autovehiculului accidentat, incluzând DIN Afara carosabilului principal
În caz de accident, AWP P & C SA organizează Recuperarea vehiculului accidentat, inclusiv DIN Afara carosabilului, și acoperă costurile tractării Până la cel mai apropiat serviciu de serviciu marca Sau AUTORIZAT Destine Broker de Asigurare.
Limita de acoperire este de maxim 6.700 RON (inclusiv TVA), pe drumul de eveniment.
Tractarea va fi efectuată în condițiile în care există o cale de acces practicabilă și în condiții meteorologice permissibile.
4. Parcarea autovehiculului în siguranță
Dacă autovehiculul imobilizat sau avariat trebuie să fie parcat în condiții de siguranță, pentru perioada în care garajul este în afara programului de lucru, AWP P & C SA va organiza serviciul în cel mai scurt timp și cu prioritate și va plati pana la 350 RON (inclusiv TVA), pe zi, pentru maxim 3 zile de parcare.
5. Gestionarea reparației la serviciu
AWP P & C SA va menține legătura cu serviciul de marcă / serviciul autorizat Destine Broker de Asigurare, care va efectua reparația și cu polițistul, pentru a comunica ambele părți diagnoza tehnică defecțiune, durata reparației, eventualele schimburi necesitatea reparației care ar trebui să fie comandată, data la care se poate ridica autovehiculul reparat, etc.
6. Serviciile telefonice de traducere a clienților
AWP P & C SA, prin intermediul personalului său calificat, va organiza servicii de telefonie de traducere în cazul în care una dintre părțile implicate, respectiv polițistul, operatorul sau personalul serviciului care efectuează reparația, nu poate comunica -o limbă de circulație internațională împiedicând astfel finalizarea reparației autovehiculului.
Servicii Adiționale
Serviciile adiționale nu sunt valabile în cazul defecțiunilor la anvelope (pană rutieră).
În cazul în care defecțiunea, accidentul sau coliziunea au avut loc la o distanță mai mare de 50 km de la domiciliul permanent / reședința beneficiarului și durata de reparare a unui autovehicul depășește 4 (patru) minereuri, AWP P & C SA va acoperi costurile unuia dintre următoarele servicii :
7. Cazare la hotel
AWP P&C S.A. va organiza şi acoperi costurile de cazare la un hotel / motel pentru beneficiar şi pasageri, din prima zi de avarie a autovehiculului, până la 3 nopţi pentru maxim 315 RON (incl. TVA), pentru Europa inclusiv România, pe cameră, pe noapte. Va fi acoperit şi costul pentru micul dejun în măsura în care preţul camerei include acest cost. Alte costuri hoteliere nu sunt incluse.
8. Livrarea de piese de schimb
Daca autovehiculul nu poate fi reparat din cauza lipsei de disponibilitate a pieselor de schimb, AWP P&C S.A., la cererea şi cu acordul beneficiarului, va organiza plasarea unei comenzi de livrare a pieselor de schimb necesare la service-ul unde autovehiculul urmează să fie reparat.
Costul pieselor de schimb în sine va fi suportat de beneficiar, în timp ce costul de livrare a pieselor de schimb va fi acoperit de AWP P & C SA.
9. Servicii de taxi
În cazul în care defecțiunea / accidentul / coliziunea a avut loc la o distanță mai mare de 50 km de la domiciliul permanent / rezident al beneficiarului politicii, AWP P & C SA va organiza și va suporta costurile de taxi până la 225 RON TVA)

Lasă un răspuns