Asigurarea la un click distanta
Str. Energiei, Nr.32- Bacau

Beneficii medicale pentru angajati

images (7)

Asigurarile de sanatate contribuie la atingerea obiectivelor specifice de business, financiare, precum si a obiectivelor de performanta ale fortei de munca, in timp ce ofera angajatilor acoperirea si resursele de care au nevoie pentru o stare de bine permanenta. Acestea se adreseaza in aceeasi masura si angajatorilor si angajatilor.

CE ESTE ASIGURAREA DE SANATATE ?

Asigurarea de sanatate Signal Enterprise este un produs modular, care poate fi configurat in functie de caracteristicile grupurilor sau sub-grupurilor din cadrul unei companii. In egala masura, este dimensionat in functie de disponibilitatea financiara a clientilor nostri si poate fi adaptat anual pentru a raspunde nevoilor specifice.

5 MOTIVE pentru care un angajator sa aleaga asigurarea de sanatate!

De ce BENEFICII?
 • Deductibil 400 E / dim taxul pe profit.
 • Reducere de cost –
  1. O crestere salariala de 50/100 lei atrage dupa sine un plus de 63% alte taxe i impozite.Sunteti de acord cu mine?
  2. Asigurările de sănătate intra (pentru prima dată în România) în categoria beneficiilor în natură cum ar fi: mese de masă, voucerele de vacanță, pensii P III, care de la 01.01.2016 nu au nici o taxă atat la angajat cât și la angajator .

Reprezinta o cheltuiala pentru angajator, dar un consultativ banal, la nivel national de 80 -200 lei, dar cand vine vorba de o investigatie speciala cum ar fi un banal RMN cu subtanta de contrast, pretul mediu este de 1500 lei.Haideti sa constietizam impreuna, cati oameni din companie castiga 1500 net in conditiile cand salariul mediu este de 1700 net.Un banal consult si-l poate permite de la femeie la director, dar cad este vorba de o inversare?

3 Cred că ne dorim cu toți oamenii productivi la locul de muncă,

4 Reducerea concediilor medicale, conform legislatiei in vigoare orice angajator poate contesta concediul medical.Marea majoritate vin cu concedii medicale de la medicii de familie.Medicul dv de familie scrie ce dictează?

Prin oferirea beneficiilor medicale si trimiterea angajatului la un specialist care poate contesta diagnosticul medicului, concediile medicale agricole sunt eli, minate

Preluarea în risc a bolilor preexistente

Domeniul de activitate este de asemenea important, nu putem veni cu superpachetul de ortopedie pentru personalul care sunt activități de birou.Acoperiile sunt pe zona de serviciu.)

Putem introduce următorul modul:

AMBULATORIU -control și investigațiile pentru absolut toate specialitățile medicale

 • Analize de laborator
 • Investigatii medicale
 • Zona de tratament extins-intervenție chirurgicală nu necesită internare
 • Spitalizare pentru interventii cgirurgicale 5000/10000/20000
 • Privat-decontare directa
 • STAT-se plătesc o sumă fixă ​​pe baza de spitalizare 370/5 zile și 100 pt restul până la 21 zile
 • Partea de monitorizare a sarcinii în conformitate cu protocolul ministrului sănătății
 • Indemnizatii de nastere
 • Stomatologie, din orice cauză-detartrant-periaj, toate pe coplata
 • Există decontări directe într-o rețea de peste 600 de clinici la nivel național. Decontarea directă se face prin CALL CENTER specializat 24 ore / 24/7 zile / 7

BENEFICIILE OFERITE ANGAJATORILOR DE ASIGURARILE DE SANATATE

Productivitate crescuta
Angajatii asigurati corespunzator au acces la servicii medicale de top in cadrul clinicilor, policlinicilor si spitalelor private din Romania.

Angajatul si angajatorul in castig
Potrivit Codului Fiscal (2016), prima de asigurare beneficiaza de avantaje fiscale pana in limita a 400 de Euro pe an pentru fiecare angajat, aceasta fiind integral deductibila la plata impozitelor si contributiilor sociale (atat din punct de vedere al taxarii venitului cat si din punct de vedere al impozitului pe profit).

Sprijinirea resurselor umane
Prin asigurarea de sanatate de grup se pot construi programe de beneficii atractive si eficiente din perspectiva costurilor, destinate recrutarii, retentiei si motivarii fortei de munca, pachetele putand fi diferentiate in functie de parametrii precum: statutul, vechimea sau productivitatea.

BENEFICIILE OFERITE ANGAJATILOR DE ASIGURAREA DE SANATATE

Servicii medicale de inalta calitate
Asigurarea de sanatate Signal Enterprise ofera acces la o gama larga de specialisti si investigatii de ce mai inalta calitate si complexitate. Angajatii au acces la servicii medicale nelimitate ca numar si valoare in functie de acoperirile prevazute in contract.

Retea vasta de furnizori de servicii medicale la nivel national
Reteaua de peste 550 de clinici partenere, ofera angajatilor posibilitatea alegerii furnizorului de servicii medicale oriunde in Romania.

Serviciu de programari
Asiguratii au la dispozitie un Call Center specializat si serviciu de programari telefonic, online sau prin intermediul aplicatiei Signal Care Assistant.

Decontare directa
Signal Iduna realizeaza decontarea directa cu furnizorii de servicii medicale din retea, singura grija a angajatului fiind aceea de a-si mentine starea de sanatate optima.