Asigurarea la un click distanta
Str. Energiei, Nr.32- Bacau

Casco pentru fiecare

Casco pentru Fiecare

Asigurarea facultativă auto Casco pentru Fiecare este destinată șoferilor atenți în trafic. Oricât de mare ar fi experiența fiecăruia dintre noi, incidentele se pot întâmpla fără ca noi să avem vreo vină. Putem găsi oglinzile mașinii furate, un geam spart, un copac căzut direct pe capotă, o piatră în parbriz sau… putem să nu ne mai găsim deloc mașina! Pentru toate acestea Asigtotal oferă acestor șoferi cea mai bună soluție: un produs avantajos, la un preț bun, care îi protejează de riscurile pe care nu le pot controla sau evita – Casco Pentru Fiecare.

Casco Pentru Fiecare este un produs unic pe piața din România creat pentru protecția mașinii în fața neprevăzutului. Este pentru fiecare mașină, fiecare șofer și fiecare buzunar: pentru o primă de asigurare începând cu doar 125 RON clienții noștri scapă de grija oricărui efort financiar pe durata întregii perioade de asigurare.

Fiecare mașină este expusă riscurilor precum: incediu, trăsnet, explozie, furt, ploaie torențială, grindină, inundație, spargerea geamurilor, căderea copacilor, țurțurilor, tencuielii și multe multe altele. Toate aceste riscuri și nu numai sunt acoperite de către Asigurator prin Casco Pentru Fiecare cu patru pachete de asigurare dintre care clientul îl poate alege pe cel mai potrivit lui. Poate opta inclusiv pentru perioada de asigurare: 6 luni sau 1 an. Acest produs se cumpără simplu și rapid, fără inspecție de risc, la o sumă asigurată unică de 45.000 lei.

city

 Alegeti pachetul dorit   
Datele personale 

-Alegeti tipul de persoana

-Utilizare

-CNP/CUI

Datele Autoturismului

-Numar identificare (Sasiu)

-An obtinere permis

-Stare vehicol

-Numar auto -Alege marca

-Model -Alege judetul

-Localitatea

-Alege tipul autovehicolului

-Capacitate cilindrica cm3 -Masa maxima

-Putere kw -Numar de locuri

-Combustibil

-Data intrarii in viguare a politei

-Telefon de contact

Adresa ta de email
- Incarca certificatul masinii si CI(buletin)

Noutatea acestui produs unic în România este faptul că oferă posesorului autoturismului posibilitatea de a achiziționa doar acele riscuri la care consideră el că poate fi expusă mașina sa, pentru un preț mai mult decât atractiv. Se asigură autovehiculele proprietate personală cu masa maximă autorizată de 3,5 tone. Suma maximă asigurată este în valoare de 45.000 lei, indiferent de pachetul pentru care se optează.

Vechimea autovehiculului preluat în asigurare este de maxim 15 ani. Achiziționarea asigurării nu necesită efectuarea inspecției de risc. Autovehiculele se repară doar în service-urile agreate de către Asigurator.

Asigurarea este valabilă doar pe teritoriul României.

Str. Energiei, Nr 32 Bacau

Asigtotal-operator: 0762-877-654