Asigurarea la un click distanta
Str. Energiei, Nr.32- Bacau

Calculator RCA

Biroul de Asigurari Partener Destine

Str. Energiei, Nr 32 Bacau

Asigtotal-operator: 0728-134-351

Dauna Expert

#Tractare indiferent de vinovat.

#Preluare dosar in caz de dauna.

#Tractare 50 km.

Nu pierdeti timp pe drumuri intre service si Asigurator, alegeti acest serviciu pentru 29 ron/an si specialistii se vor ocupa de masina dumneavoastra.

Cerere Oferta RCA

Sigur ca esti in cautarea unui RCA ieftin, peste 90% din clientii nostri incheie RCA la cele mai mici preturi si aceasta pentru ca avem o larga paleta de oferte. Colaboram cu toate Societatile de Asigurare astfel incat va putem oferi cele mai avantajoase oferte. Asigtotal nu se opreste aici, suntem singurii care oferim Cardul de fidelitate AsigCard, unde preturile sunt cele mai mici de pe piata asigurarilor:

Asigtotal nu este numai un vanzator, ci un consultant de nadejde la vreme de nevoie, aceasta face diferenta alegerii dumneavoastra. Starile emotionale in timpul unui accident impiedica ratiunea sa-si urmeze cursul, acesta este momentul cand ai nevoie de informatie, acesta este momentul cand consultanta gratuita oferita de Asigtotal are valoare.

Odata trimisa comanda in cel mai scurt timp veti fi contactat, plata- virament bancar, in 3 minute veti primi polita prin E-mail si mai tarziu 2-3 zile prin serviciu posta romana la domiciliu, pentru Bacau in aceeasi zi la domiciliu (plata rambus). Orice polita emisa poate fi verificata in pagina oficiala ASF Aici!… Corectitudinea este deviza noastra!

De ce RCA la noi? Pentru ca noi chiar existam !

Crezi ca sunt Cuvinte? Vino si vezi!


Calculeaza cat vei plati pentru masina ta.

Asistenta Rutiera

#Interventia la locul evenimentului: pana de cauciuc, pana de carburant, defectiune mecanica, pierdere chei..

#Tractare la cel mai apropiat service.

#Repatrierea masinii.

#Asistenta Juridica.

#Servicii medicale, etc.

Aici…